Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

BLOGOVISION 2014 – حادثة7

 

14) THURSTON MOORE – THE BEST DAY

http://www.musicdirect.com/images/Product/medium/250319.jpg

 

ΑΠΟΝΕ – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 7

 

Ο Στεφανος ετρεχε σαν παλαβος στην ποσειδωνος μεχρι που προσπερασε ενα hummer που το οδησουσε μια τυχαρπαστη σταρλετιτσα της τηλεορασης που ειχε δει τα απογευματα στο “ΠΟΥΣΤΑΡ” καναλι που εβλεπε φανατικα η Καιτη απο τοτε που “εμαθε“ οτι περα απο γυναικα του ηταν και αδελφος της.

Αυτο που δεν ηξερε η καιτη ηταν οτι και οι 2 δεν ηταν αυτο που νομιζε η καιτη,κατι που συντομα ο Στεφανος επρεπε να της αποκαλυψει, αλλα δεν ηξερε πως. Επρεπε να της πει οτι ολα ηταν ενα παραμυθι και η αποστολη της ηταν μια. Να σκοτωσει το ανθρωπινο ειδος

Σταματησε και προσπαθησε να καταλαβει που βρισκοταν, ειχε φτασει σχεδον βουλιαγμενης ,κατι που τον βολευε απιστευτα.

Σταθηκε στην σταση , ηξερε οτι επρεπε να αποκτησει δυναμεις.

“Συγγνωμη απο εδω περναει για λιοσια” ρωτησε ενα ζευγαρακι που χαιδολογιοταν στην σταση κατι που εκανε τον Στεφανο να θελει να τους φαει.

“Ε;” απαντησε χωρις να ξερει ο νεαρος οτι μαλλον ηταν τα τελευταια του λογια . Ο Στεφανος απλα ανοιξε το στομα και η γλωσσα του αρπαξε το ζευγαρι και τους επνιξε. Αυτοι οι θανατοι ηταν μια μικρη ευχαριστηση που εκανε τον Στεφανο να χυσει απο την μυτη . Μετα ξεκινησε να καταπινει την κοπελλα σπαζωντας τα κοκκαλα στο στομα του σαν να ειναι μηχανη του γκαζον.

Σε 5 λεπτα τους ειχε καταπιει και τους 2 . Λογικα θα τους εβλεπε ξανα συντομα σε εκπομπη μιας ηλιθιας που αναζητουσε χαμενους.

Ειχε παρει αρκετες φορες σπαζωντας πλακα…

 

Συνεχιζεται….

Δεν υπάρχουν σχόλια: