Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

BLOGOSCARS ΤΑ ΤΑΙΝΙΑΚΙΑ ΠΑΡΤ ΟΥΑΝ

 

20.ONLY GOD FORGIVES

Απο τα πιο κουλα εργα της χρονιας , το μισησε κοσμος χωρις αυριο ενω γενικα η ταινια ηταν σκαλες καλυτερη απο το drive (απλα εκει νομιζω ειχε καλυτερο budget!) .

 

19. STOKER

Στην πρωτη του αμερικανικη προσπαθεια ο τυπος που εκανε το oldboy συνεργαζεται με τον wentworth miller που ξεκινησε την καριερα του ως γοργονος στην buffy παραδιδουν ενα “χιτσκοκικο” παραμυθι χωρις ομως να καταφερνει ουτε ο ενας ,ουτε ο αλλος να κορυφωσουν την ταινια σε καποια εγκεφαλικη μαχη , σε καποια αγωνια παρα με ενα μπαμ σχεδον καθαρισαν και οι 2.

 

18. Νew world

Στην κορεα παλι εχουν ξεφυγει εντελως σε καθε επιπεδο και εδω γυριζουν την καλυτερη ταινια του σκορτσεζε απλα ο σκορτσεζε μαλακιζεται και κανει πιπες στο χολιγουντ. Σε μια κρισιμη στιγμη για τις “οικογενειες” της μαφιας 2 ατομα συναγωνιζονται για το ποιος θα καταφερει να παρει την θεση του “αρχηγου” της μαφιας… χωρις να ξερει κανενας οτι ο ενας υποψυφιος βασικα ειναι “undercover “ της αστυνομιας … τραβα δες το!

 

17. World’s end

12 pubs

12 pints

some beating

some aliens

lot of beer

someone is an android!

 

16. Byzantium

Ο Neil jordan καταφερνει και επιστρεφει δυναμικα στον χωρο της σκηνοθεσιας με μια βαμπιρικη ταινια λιγο πιο dirty απο τις υπολοιπες και με καλυτερα κολαρακια απο την μπουρδα του spring breakers ασε που η arterton σφαζει με αγαπη και χαρα καθε μαλακα !!!

 

15. Cutie and the boxer

Ντοκιμαντερ που περιστρεφεται γυρω απο την ζωη ενος ζευγαριου απο την ιαπωνια που ο αντρας ειναι λιγο διασημος στο χωρο της τεχνης στην νεα υορκη , μαζι με το αγχος του αυριου, της αγαπης , το πως το παρελθον στηνει το παρον και μπορει να καταστρεψει το μελλον μεσα σε δευτερολεπτα , με ενα ζευγαρι καλλιτεχνων που το μονο που σκεφτεσαι ειναι ποσο μπορεις να τους αγαπησεις και στο τελος ποσο δυσκολο και ψυχοφθορο ειναι ιο χωρος της τεχνης για τους ιδιους τους καλλιτεχνες και ποσο ξεφτιλες ειναι οι διαφορες γκαλερυ που το μονο που τους ενδιαφερει ειναι πως θα εμφανιστουν στο επομενο time out .

 

14. Lords of salem

Καταρχην το γυρισε ο rob zombie…θες τωρα να σε πω κατι αλλο;;; α ναι ξεκινα με 4 80αρες ΓΥΜΝΕΣ μαγισσες να σφαζουν μια παρθενα… θα δειτε πως γινετε το μουνι μετα τα 70!!!

 

13. Computer chess

Παιζει να ειναι το καμενο αριστουργημα της χρονιας .Δεν υπαρχει λογος να σε πω τι συμβαινει , ξεκινα δες το και καπου στη μεση ή θα το κανεις delete ή θα παθεις ερωτα και θα λες “τι σκατα σκεφτοντουσαν” ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕς ΣΕ ΑΛΛΑ SITES…. θα στα πει ολα η ταινια!!

 

12. Tower

Ισως η καλυτερη περιπετεια καταστροφης της δεκαετιας! Στα πρωτα 40 λεπτα θα σου παρουσιασει πανω απο 10 χαρακτηρες (μην τρομαζεις για τα κορεατικα , σκασε και κοιτα) ,με ενα δευτερο μερος που γαμαει ολες μαζι τις ταινιες καταστροφης και ενα φιναλε που θες δεν θες θα κλαψεις …λιγο .επισης ειναι χριστουγεννιατικη!!

 

11. Αmerican Hustle

Ξερετε , δεν χρειαζεται να γραψω κατι!!!

 

shalala

CHEERS!

Δεν υπάρχουν σχόλια: