Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

BLOGOSCARS EXPRESS 2015- ΤΙ ΚΟΠΗΚΕ

 

Δεν ξερω γιορταζουμε καποια επετειου του benny hill ή του βεγγου και αποφασισαν τα βλασταρια μου εκει στα #blogoscars να μας τρεξουν λες και ειμαστε ξαφνικα φανταροι αλλα εγω θα το πω #vrikan_sex_kai_mas_ftisan (#skylla) και τωρα εχει εμας τους σχιζοφρενεις που δεν εχουμε τιποτα ετοιμο να ψαχνουμε σαν τρελοι τι ειδαμε αλλα ευτυχως χαρη στην σχιζοφρενεια (λεω να παμε ψυχολογο)(λεφτα δεν εχουμε να παρουμε ενα bayonetta για το ps3 θες και ψυχολογο)(χαχαχαχαχαχ ολοι θα πεθανετε) καταφερα σε 1 ωρα χαρη στο letterboxd και στη eligible λιστ Να εχω εικοσαδες δεκαδες

 

Αλλα επειδη ολο αυτο γινεται τοσο βιαστικα παιζει να πεταχτουν απο την εικοσαδα ταινιες που σε 10 χρονια να προσκυναω (αν ζεις μεχρι τοτε)(αν ζουμε ολοι μας)(δεν θα ζουμε ,θα εχει καταστραφει ο πλανητης με το trainspotting θα μεινεις)

Ετσι παρτε τα 21- 30 για ξεκαβλωμα δικο μου μαζι με 2-3 bipolar αποψεις του συρμου πατησσια ομονοια

 

30 ) Χ ΜΕΝ : DAYS OF FUTURE PAST

Ναι ειναι ισως η καλυτερη ταινια x men απο το X2 αλλα πηδηξαν το κομικ, χωσανε για ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΦΟΡΑ τον wolverine ως σωτηρα και περα απο 2-3 σκηνες (με αυτη που θα ειναι δεκαδα ,την σκηνη με τον quicksilver) δεν με εκανε να σκισω κατι ,ουτε καν το people που εχουμε στην τουαλεττα σε περιπτωση που μεινουμε απο χαρτι τουαλετας!

 

29) 71’

Αγχωτικο, βιαιο, κλειστοφοβικο με αρκετες σκηνες θριλλερ , με αρκετα καλη σκηνοθεσια αλλα μαλακισμενο και σχεδον γελοιο πολιτικο μηνυμα ,αχου τον αθωο τον αγγλο τι τραβαει στα στενα της ιρλανδιας …

 

28) MAN ON HIGH HEELS

Κλασσικο κορεατικο δραμα με λιγο εκδικηση, εδω το twist ειναι οτι ο Κεντρικος πρωταγωνιστης μαζι με το αρκετα μεγαλο βαρος της υποθεσης που εχει τραβα και ενα ζορι με την αλλαγη φυλλου που θελει να κανει και τις επεμβασεις αλλα και το ψυχολογικο βαρος που περναει καποιος κανωντας κατι που η “κοινωνια” θα το βρισκει τερατωδες. Και εδω ειναι το προβλημα , οτι ενω σχεδον το αναλυει στο φιναλε κλωτσα τι γαβαθα , παει το γαλα , να ψοφησει η κατσικα του γειτουνα!

 

27) FAULT IN OUR STARS

Πραγματικα οταν το εβαλα να το δω ηθελα απο τους τιτλους αρχης να ψοφησουν καπου στην μεση γελασα στο φιναλε εκλαιγα σαν 12χρονη πριγκηπισσα στο FINAL FANTASY που ψοφα ο αγαπημενος της 2 λεβελς πριν το final boss ….. ΗΤΑΝ ΜΕΛΟ αλλα καλο μελο!

 

26) VERONICA MARS

Οτι και να λετε την γουσταρα την ταινια , το κακο ειναι οτι εμοιαζε για πιλοτος παρα για ταινια. Ας ελπισουμε οτι καποιο καλωδιακο θα αποφασισει για καποια μινι σειρα ή αλλη μια ταινια .Τα βιβλια απο την αλλη καλυπτουν το οποιο κενο εχει δημιουργηθει με το πρωτο να εχει βγει και το δευτερο να βγαινει τωρα ,χτες, αυριο ,αυτες τις μερες.

 

25) BABADOOK

Δεν λεω τιποτα γιατι ισως ειναι (ευτυχως) ενα απο τα φιλμ που ελπιζω να παιξουν σε εικοσαδες, αν δεν το εχετε δει τρεχτε, ισως ενα απο τα πιο ευρηματικα χορορ της χρονιας!

 

24) THE ATTORNEY

Αλλο ενα κορεατικο (και βασικα το ειχα δεκαδα αλλα ειπα να μην πηδηξω ΤΟΣΟ την λιστα, ασε που μαλλον μονο εγω το εχω δει ,αντε και καμια δεκαρια αλλοι αν ανεβηκε gamato) Δικαστικο δραμα (που βασικα τα ξερναω) με θεμα τις διαδηλωσεις που γινοντουσαν στην κορεα την δεκαετια του  80 και την βια των αστυνομικων που κανενας δεν τολμουσε να αγγιξει απο μεγαλους δικαστες μεχρι δικηγορους πανω σε οποιονδηποτε πιστευαν οτι ειναι κομμουνιστης.

 

23) PULP : A FILM ABOUT LIFE , DEATH AND SUPERMARKETS

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙς;;

 

22) TUSK

Ερμ οτι και να πω θα ειναι σποιλερ , βρειτε , και αν ξεκινησετε να το δειτε προσοχη μην εχετε φαει πριν . Εγω παλι ετρωγα σουβλακια αλλα ολοι ξερουμε οτι δεν ειμαι ο μεσος ορος σινεφιλ, γελαγα σε γιαπωνεζικο torture ,κλαιω στο harry potter…

 

21) BROKEN

Αλλη μια απο τις ταινιες που δεν ειναι στην επισημη λιστα των blogoscars αλλα ειναι απο αυτα τα κορεατικα που 50 τρελοι βλεπουμε στην ελλαδα .

 

 

σκεψου και να μην μου αρεσαν… ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΒΡΕ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: